Etsimme teknistä päällikköä tukemaan kasvavaa toimintaamme Pohjois-Savossa. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä kehittäjiemme, projektipäälliköidemme sekä myyntitiimimme kanssa. Pidät mielelläsi yhteyttä asiakkaisiimme ja varmistat osaltasi, että projektit toteutetaan ajallaan ja suunniteltujen speksien mukaisesti. Pääset tietenkin myös itse koodaamaan, jotta tekniset taitosi eivät pääse ruostumaan. Vieläkö kiinnostaa? Hypätään siis asian ytimeen! Etsimme sinua, jolla on:

  • vähintään 3 vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjänä
  • kosketuspintaa ketterän kehityksen ja scrumin lainalaisuuksiin
  • kokemusta sekä backend- että frontend-kehittämisestä
  • erinomaiset viestintä- ja sosiaaliset taidot
  • esimerkiksi C#-, Java-, JavaScript- ja PHP-osaamista (arvostamme myös muita ohjelmistokieliä, joita olet työurasi varrella oppinut)
  • jokusen ihmiskielen osaaminen hallussa

Mitä teemme:

Gambitilla helpotamme asiakkaidemme arkea digitalisaation avulla. Panostamme erityisesti lisäarvoa tuottaviin sovelluksiin sekä kolmansien osapuolten integraatioratkaisuihin, jotta asiakkaidemme (#OurPrideAndJoy) jokainen työpäivä olisi toinen toistaan parempi. Alati kasvava tiimimme koostuu 50 erilaisesta taiturista, kuten kehittäjistä, suunnittelijoista, teknisistä johtajista, asiakasvastaavista jne. Henkilöstömme on suurin voimavaramme, ja asiantuntijoidemme ansiosta ​​mahtavia asioita tapahtuu jatkuvasti!

Mitä arvostamme:

Positiivisen työympäristön luominen (#WonderfulPlaceToWork) on yksi liikkeellepanevista voimistamme, ja panostamme jatkuvasti hyvinvointiin. Olet ehkä kuullut, että meidät valittiin Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritykseksi 2021 (#HumbleBrag).

Gambitilla kaikki ovat tervetulleita ilmaisemaan mielipiteensä niin kahvimaidon valinnassa kuin strategiamme kehittämisessä (#SpeakYourMind). Uskomme, että tämä on loistava tapa jatkaa kehitystä ja tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja, joista sekä he että me olemme ylpeitä (#DeliverGreatness).

Työn vastapainona järjestämme säännöllisesti siistejä (lue: nörttimäisiä) aktiviteetteja, kuten pukujuhlia, baseball-turnauksia, murhamysteereitä (ei hätää – kukaan ei ole koskaan loukkaantunut tähän mennessä) ja ulkomaanmatkoja – mainitaksemme näin muutamia juttuja (#HaveSomeFun). Nyt oletkin saanut lyhyen esittelyn arvoistamme!

Toimistomme sijaitsevat Vaasassa, Pietarsaaressa sekä tietenkin Varkaudessa. Teknisenä päällikkönä voit halutessasi työskennellä etänä, mutta kävisit säännöllisesti asiakkaidemme luona Pohjois-Savossa.

Mitä tehdä seuraavaksi:

Mikäli innostuit paikasta, olehan meihin yhteydessä ja kerro hieman itsestäsi tällä lomakkeella tai ole yhteydessä Customer Experience Manager Petra Kyntäjä-Saareen (+358 (0) 45 864 7979 tai petra.kyntaja-saari(at)gambitgroup.fi. Olemme joustavia aloituspäivän suhteen, mutta toivomme, että voisit aloittaa niin pian kuin mahdollista. Paikka täytetään heti sopivan mestarin löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti!

  • Language skills

  • Accepted file types: pdf.